Легендата на италианския футбол Андреа Пирло също взе отношение спрямо нестихващите слухове за евентуално завръщане на Пол Погба в Ювентус. Бившият италиански национал сподели, че ако се стигне до подобна развръзка, то той не би бил сред изненаданите.

Погба игра наред с великия италиански плеймейкър в периода 2012-2015 година, а двамата заедно спечелиха три шампионски титли на Серия А, преди французинът да се завърне в Манчестър Юнайтед срещу сумата от 105 милиона евро. До момента той си остава най-скъпата покупка в клубната история на „червените дяволи”.

„Ювентус е велик клуб с история. Още от самото си начало тук разбрах, че бордът е подел амбициозен проект. Те тъкмо бяха построили нов стадион, за да се върнат на победния път в Италия и Европа”, разказа Пирло пред „Тутоспорт”.

„Ако изживеете това отвътре, както на мен ми се удаде през първите 4 години, бихте останали изумени от поетия път и постигнатите успехи.”

„Не мога да кажа дали Кристиано Роналдо обича да играе като единствен нападател. Той обича да тръгва отляво, така че има нужда от някого до себе си. Манджукич е идеален.”

„Завръщането на Леонардо Бонучи (който през 2017-а премина в Милан – б.р.) ме изненада, защото не мислех, че той би го сторил след само един сезон. В крайна сметка Ювентус иска само най-добрите, а Леонардо е топ играч на своята позиция. Погба? Това не би ме изненадало, защото, както вече казах, Ювентус търси само най-доброто. Ако някой играч си тръгне от клуба, това не значи, че вече не може да се върне”, допълни Пирло.

Още по темата:

Погба призна за проблеми с Жозе, уклончив е за трансфер

Манчестър Юнайтед се насочва към Саул, ако продаде Погба

Обещанието на Райола към Погба

Откривателят на Дибала сее смут: Пауло си тръгва през януари