Маурицио Сари сподели, че Калъм Хъдсън-Одой ще направи грешка, ако реши да заиграе в Германия. Специалистът обаче призна, че не е говорил с таланта на Челси за неговото бъдеще.

По време на януарския трансферен прозорец Байерн направи три оферти за Хъдсън-Одой като последната бе на стойност 30 милиона паунда, твърди Sky.

Крилото има още 18 месеца по договора си с Челси и се смята, че иска да премине в Бундеслигата. Това обаче няма да е правилен ход според Сари.

"Не мисля (че е умен ход б.р.), защото той е английски футболист. Той е много млад, има бъдеще. Има страхотно бъдеще тук в Англия, с националния отбор и Челси. За него е по-добре да остане тук."

"Не съм начело на тези въпроси и не искам да говоря с играча за нещо, което не зависи от мен."

Смята се, че желанието на Хъдсън-Одой е продиктувано от липсата на възможности за игрови минути в Челси, но Сари изрази готовност да му даде повече шансове.

"Знам само, че за мен той е много важен играч. Той е много млад, но сега се подобрява, особено в дефанзивен план. Той игра много добре в последния мач. Много съм доволен от него, не знам ситуацията с клуба. Той е готов. Разбира се, имаме много важни играчи на същата позиция. Искате Вилиан на пейката? Педро? Мога да играя само с две крила. Мисля, че вече мога да го считам на същото ниво."