Генералният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге разкри, че звездата на Арсенал Алексис Санчес вече е избрал къде ще продължи кариерата си. Намекът сочи, че очевидно чилиецът ще напусне лондонския клуб, а в същото време бе сигнал, че бившият ас на Барселона няма да подсили баварците.

Милан се включва в битката за подписа на Санчес

През лятото дълго време Байерн не криеше апетитите си към навършващия скоро 29 години играч. Манчестър Сити беше другият голям кандидат и най-вероятно ще спечели надпреварата, тъй като Санчес поиска огромна заплата от германския гранд, за да премине при тях. Поне за Румениге няма съмнение каква ще е следващата дестинация пред нападателя.


Насладете се на зрелището Манчестър Сити - Арсенал в неделя от 16,15 часа в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на GONG PLAY!


Манчестър Сити подготвя още два топ трансфера

„Смятам, че Санчес вече е решил кой ще бъде следващият му клуб, затова считам тази врата ще остане затворена за нас през януари”, каза бившият футболен национал на Германия. „Това не е проблем за нас, той не е директна резерва на Роберт Левандовски, дори не е истински централен нападател.”

Байерн шокиращо умува за "стъкления" Роси?

Заради контузията на Томас Мюлер в момента Байерн изпитва остра нужда от опции в предни позиции, където Левандовски реално е единственият наличен таран. „Възможностите (да доведем нов играч през януари – б.р.) ще бъдат лимитирани. Ако някой разполага със силен футболист, то няма да се откаже от него само заради огромен куп пари. Ние не сме готови да похарчим умопомрачителни суми за трансфери. Може би обаче някъде там има добър кандидат, който няма да струва чак толкова много и привличането му би имало смисъл”, допълни Румениге.