Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой изпрати многозначително послание до последователите си в „Инстаграм”, чрез което ги призова да не вярват на всичко, което чуват.

В момента 18-годишният играч е на кръстопът, като трябва да реши дали да приеме предложението на Байерн Мюнхен или да остане в родния си тим. Баварският колос е готов да плати 35 милиона паунда за английския талант, а Челси поне публично твърди, че изобщо не желае да го продава.

Английските медии почти ежедневно пишат, че въпреки официалната позиция на „сините”, те все пак водят преговори с Байерн. Същото важи и за представителите на Хъдсън-Одой, които поддържат контакт със заинтересования германски гранд.

Съвсем наскоро спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич призна открито, че Хъдсън-Одой е име, което интересува живо неговия тим и се водят разговори. През последните часове се появиха информации, че Челси би се съгласил на продажба, стига да вкара в договора на играча клауза за обратно изкупуване при фиксирана сума. Съвсем разбираемо, Байерн е против подобен вариант.

Самият Хъдсън-Одой предостави още един повод за интензифициране на слуховете чрез пост в социалните мрежи. В „Инстаграм” сторито си той написа: „Невинаги вярвайте на това, което чувате!”

Няма единодушни какво точно визира английския талант с тази реплика, макар че повечето английски медии разчетоха репликата като знак, че той все пак ще остане на „Стамфорд Бридж”.