Манчестър Юнайтед може да се опита да привлече защитника на Ювентус Глейсон Бремер. Твърди се, че отборът на Ерик тен Хаг ще опита да се подсили в отбрана и бразилецът, който има откупна клауза от 50 милиона евро, може да се окаже точният човек. Защитникът на Евертън Джарад Брантуейт също е свързван с преминаване на „Олд Трафорд“.

Спекулациите се засилват, след като се очаква скоро Юнайтед да назначи Дан Ашуърт за спортен директор и той вече набелязва целите за лятото. Именно Бремер е един от играчите, към които „червените дяволи“ имат интерес, съобщава Corriere dello Sport. Бразилецът подписа нов договор едва през декември, който го обвързва с Ювентус до 2028-а година.

Юнайтед обаче може да направи своя ход за 27-годишния бранител това лято, въпреки че новият съсобственик сър Джим Ратклиф има желание да привлече млади таланти, за разлика от застаряващи звезди като Каземиро и Рафаел Варан.

Именно заради това в списъка им е и Брантуайт от Евертън, който получи първата си повиквателна за мъжкия тим на Англия за тази международна пауза. „Карамелите“ обаче най-вероятно ще иска близо 90 милиона евро за 21-годишния защитник. Юнайтед обаче ще се надява да договори по-ниска цена от около 60 милиона евро.