Бранителят на френския национален тим и Байерн Мюнхен – Бенжамен Павар, е на прага на втория си Мондиал. Преди 4 години в Русия той бе с ключова роля в защитата на „петлите“ по пътя към третата световна титла.

Защитникът не кара най-добрия си сезон в клубния си тим, но въпреки това е част от селекцията на Дидие Дешан. На въпрос с кой от съотборниците си се разбира добре, Павар отговори: "Много обичам да играя с Жиру. Добре се отнасям с него и освен, че съм в националния отбор, бих искал да играем заедно на клубно ниво. В Европа има много клубове с амбициозни цели и проекти, защо да не пробвам нещо друго? Харесвам Италия като държава“.

Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в сайта Gong.bg

„Вече седем години играя в Германия. Все още имам много приятели в Щутгарт. Спечелих всичко с Байерн Мюнхен“, продължи Павар. 

„Да печелиш никога не е лесно, но Серия А е много интересна не само за защитник като мен, но и защото е много по-отворена, както ми казват приятелите Жиру, Тео Ернандес и Рабио. Просто погледнете непрекъснатия двубой между Наполи и Милан, както и Интер, които не бяха лесни в Шампионската лига. Ювентус е в процес на реконструкция, скоро ще се върне на нивото си и в Европа“, заяви Павар.