Поредна драма разтърси семейство Шумахер. Този път обаче тя не е свързана с пострадалия при ски спускане легендарен пилот Михаел Шумахер, а с бившата съпруга на брат му Ралф - Кора.

46-годишната блондинка призна, че е тотално отхвърлена от сина си Дейвид, а причина за това са голите й снимки в интернет.

Бившата г-жа Шумахер си направи акаунт в сайта за възрастни OnlyFans и за кратко време спечели много пари, но загуби уважението на 22-годишния си син.

"С Давид не си говорим в момента. Той отново ме блокира навсякъде. Това е много болезнено за мен. Това е моето дете и мисля, че всяка жена, която е в такава ситуация, може да ме разбере.

"Мина повече от година, откакто го видях за последен път и разговарях с него. Позволиха ми да дойда на състезанието му веднъж миналата година. Все още ме боли много, че момчето ми се отдалечи толкова далеч от мен след развода. Не знам защо", каза тя в интервю за Bild.

"Бих искала да му кажа колко се гордея с него и че го обичам с цялото си сърце. Той е мой син, единственото ми дете. Винаги ще бъда до него. Няма значение кога, той винаги може обади ми се", добави Кора.