Агентът на Един Джеко сподели, че неговият клиент би обмислил сериозно евентуално предложение от Байерн Мюнхен. В неделя се появиха слухове, че 25-годишният нападател може да бъде продаден от Манчестър Сити през лятото. В момента Серхио Агуеро и Марио Балотели са първи избори на Роберто Манчини в офанзивен план, а през лятото най-вероятно Джон Гуидети ще бъде върнат в тима след фурора, който направи под наем във Фейенорд. Това най-вероятно ще означава, че за бившия играч на Волфсбург няма да има място при „гражданите“.

„Байерн винаги е интересен за Един“, сподели агентът Ларс Мроско. „Но мисля, че за сега има само слухове.“

„Винаги е имало интерес от някои клубове. Мисля, че клубовете, които преди го имаха в списъците си, следят ситуацията сега.“

Пред да премине в Сити през януари 2011-а, към Джеко имаше интерес от страна на Ювентус, Милан и Байерн, а според вестник „Wolfsburger Allgemeine Zeitung“ баварците не са загубили желанието си да привлекат босненския национал.

„Всичко е въпрос на пари. Не знам, дали Манчестър Сити иска да го пусне. Байерн има пари, разбира се, но въпросът е: колко иска Манчестър Сити?“

„Мисля, че Един е в добри ръце в Манчестър в момента. Той иска да играе постоянно. Мисля, че Един се занимава само с Манчестър“, допълни агентът.