Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел не обърна особено внимание на загубата с 1:3 от Щутгарт в Бундеслигата. Специалистът заяви, че двубоят е забравен и вече мисли само за реванша от полуфиналите в Шампионска лига срещу Реал Мадрид в сряда. 

"Можеше да избегнем загубата. През второто полувреме имахме шансове за гол, а в края бяхме невнимателни. Това е мач, който ще трябва да преодолеем възможно най-бързо. Това, което се случи днес е забравено. Следващите четири дни са важни", започна Тухел. 

"Дали нещата ще се променят за сряда? Да, на 100%. След като минат интервютата, няма да губя време около мача", каза Тухел. 

Наставникът коментира и ротацията на Реал Мадрид. "Белите" направиха 10 промени в титулярния си състав за мача с Кадис. "Може да го направите, когато имате достатъчно играчи". 

Тухел сподели, че Рафаел Герейро най-вероятно няма да играе на "Бернабеу" в сряда. "В момента се придвижда с патерици. По всичко изглежда, че е аут за мача с Реал. Де Лихт тренира индивидуално днес и ще се присъедини към отборната тренировка утре. Тогава ще видим какво е състоянието му". 

"Имахме среща с медицинския екип преди мача - те казаха: "60 минути за този, 30 минути за онзи, този изобщо не може да играе". Рафа Герейро получи минути, за да е готов за сряда, а сега Ерик Дайър усети нещо в бедрото си преди мача. Причината да го заменя беше ударът, който получи. Поехме риск с Упамекано, който не трябваше да играе повече от 30 минути", коментира още Тухел.