Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел заяви, че на този етап не знае къде ще продължи кариерата си. Той напуска баварците след края на сезона, а спекулациите са, че интерес към германския наставник има от Манчестър Юнайтед и Челси. 

“Нямам идея какво следва за мен - заяви Тухел. - Ще помисля на спокойствие, не бързам. Не съм разговарял с никакви клубове”.

“Много фактори оказват влияние върху оценката ни за сезона. Лично аз не съм доволен. Когато пристигнеш в Байерн, идваш за да печелиш титли. А ние не успяхме да го направим. Но поне дадохме всичко от себе си, като това се видя и в Мадрид”, продължи треньорът.

“Лично за себе си усещам, че си отдъхвам след тези последни 10 дни. Всички бяхме фокусирани само върху двубоите с Реал. Мислех си, че вчера е понеделник, а то било петък. Вчера тренирахме и си личеше, че настроението беше по-минорно. Но не искам като цяло да губим онова чувство на вълнение, защото това е спорт. Ние сме атлети от топ ниво и не можем да си позволим да се отпускаме. От нас зависи да спечелим сребърните медали в първенството. Уверявам, че никой няма да се пази и да тича по-малко от необходимото, защото целта ни е да победим Волфсбург”, каза още Тухел.

Той сподели, че заради контузии в утрешния мач срещу Волфсбург няма да играят Джамал Мусиала, Хари Кейн, Серж Гнабри и Лирой Сане.