Наставникът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман говори преди утрешния мач на тима си срещу Кьолн. Специалистът отдаде заслуженото на съперника, който разгроми със 7:1 Вердер (Бремен) с Илия Груев в състава.

"Тези седем гола носят по-голямо самочувствие на тях, отколкото ни вредят на нас, но със сигурност ще те излязат по-уверени след победата. Те играят много смело, със страст и никога не се огъват", заяви Нагелсман.

Треньорът се върна и към мача на Байерн с РБ Лайпциг (1:1): "Не бяхме толкова добри в атака срещу Лайпциг. Свършихме някои неща добре, но и други не толкова добре. Позиционирането - особено . Това беше очаквано след два месеца. Говорихме за това и му обърнахме внимание. Можехме да направим много неща по-добре. Сигурен съм, че утре ще бъдем по-атакуващи”.

Нагелсман се отново коментира и тежката контузия на Мануел Нойер, който се нарани по време на ски: “ "Няма ограничения. На един играч трябва да му е позволено да прави каквото иска в свободното си време. Като работодател не можеш да обвиняваш служителя за това, което прави в свободното си време. Но то винаги трябва да е съобразено с работата му."