Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски зарадва феновете в навечерието на Нова година. Той разкри, че не изключва възможността някой ден да приключи кариерата си на "Алианц Арена", съобщава "Билд". 

Името на полския национал беше спрягано за Реал Мадрид в продължение на няколко трансферни прозореца. Но с това изказване той отряза всякакви мерация на други клубове да се домогнат до него. Договорът му е до 2021 г., когато ще е вече на 31 години, а може и да бъде удължен, ако продължава да се представя толкова добре. 

"Много е възможно да остана тук за още много дълго време. Напълно се идентифицирам с този клуб. Мисля, че мога да кажа,ч е съм от Байерн с цялото си сърце, особено след всички тези слухове, че може да напусна. Определено има възможност да завърша кариерата си тук", сподели Лева. 

Нападателят къса мрежите на противниците на баварците вече пети сезон. Откакто той е в клуба, винаги е ставал шампион, а явно целите му са да продължи да го прави и занапред. Оставането му е добра новина за феновете, защото двама от големите им любимци - Ариен Робен и Франк Рибери, ще се разделят с Байерн след края на сезона.