Звездата на Байерн Мюнхен - Джамал Мусиала, ще седне за преговори с клуба за подновяване на договора си преди края на 2024-а година. Германският национал е свързван с трансфер далеч от „Алианц Арена“, като испанските грандове Реал Мадрид и Барселона проявяват интерес към него.

Настоящият договор на Мусиала с баварците изтича през лятото на 2026-а година, като все още не е започнал официални преговори за подновяване. 21-годишният атакуващ полузащитник вече заяви, че не иска да напуска Мюнхен, като идеята да играе извън Германия в момента не му е приоритет.

Въпреки това уверение, обаче, Байерн Мюнхен не иска да рискува и да позволи договора му да изтече. Но директорът на баварците Мас Еберл призна, че няма да е лесно да убеди Мисала да остане.

„Трудно е, но не и невъзможно – тъй като Джамал знае какво има в Байерн Мюнхен. Той е израснал тук и е стигнал до това ниво”, каза Еберл, цитиран от Sport 1.

„Разговорите са интензивни. Ние сме изключително амбициозни и го знае. Той иска да печели титли“, добани Еберл.

Мусиала вече отбеляза два гола в Бундеслигата този сезон, след като завърши миналите две кампании с двуцифрен актив. Байерн посреща Динамо Загреб в първи мач от Шампионската лига във вторник от 22:00 часа.