Голямата звезда на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски все още се дърпа на ръководството и не подписва предложения нов договор. Медиите в родината на поляка написаха, че той е парафирал, но личният му агент категорично отрече това. 

Нападателят е обвързан с баварците до 30 юни 2019 г., но шефовете искат да го обвържат минимум за още две години. И му предлагат солидно увеличение на заплатата, но засега Лева не иска да подписва. 

"Няма нищо ново около договора на Роберт, няма новини, няма подписан договор", написа представителят му Майк Бартел в профила си в Туитър. Той не даде срок за приключване на разговорите между двете страни. 

Ако реши да преподпише, Левандовски ще получава по 15 млн. евро на сезон, което ще го направи вторият най-високоплатен играч в Байерн и в Бундеслигата. Повече получава само съотборникът му Томас Мюлер. 

Но явно Лева не иска да избързва, особено след като се заговори миналото лято, че интерес към него има от Реал Мадрид. Полякът дойде на "Алианц Арена" преди две години от Борусия Дортмунд със свободен трансфер.