Завръщане в Байерн Мюнхен или продължаване с националния отбор на Германия. Това са опциите пред настоящия селекционер на Бундестима Юлиан Нагелсман. 36-годишният специалист е един от вариантите за заместник на Томас Тухел при баварците. 

Нагелсман вече е провел няколко разговор с новия спортен директор на Байерн Макс Еберл, твърди Флориан Плетенберг. Двамата се ценят взаимно, но завръщане на наставника на "Алианц Арена" не е сигурно. Не всички шефове в клуба са съгласни с такъв ход. 

Ако все пак специалистът отново поеме Байерн, то е много вероятно част от щаба му да бъде и Сандро Вагнер. Двамата работят заедно в националния отбор в момента. 

В същото време футболната федерация на Германия прави всичко възможно, за да поднови договора на Нагелсман. Настоящото споразумение между двете страни изтича след края на Европейското първенство. Конкретни разговори са предвидени за следващите дни. 

Желанието на ръководните фактори във футбола в Германия искат селекционерът да подпише договор до края на Световното първенство през 2026 година.