Името на Тимо Вернер е било обсъждано за трансфер в Байерн през лятото. Това е станало още в началото, когато Юлиан Нагелсман се е присъединил към клуба, твърди “Sport1”.

Впоследствие на „Забенер Щрасе“ са преценили, че съставът е добре окомплектован в атака, поради което не се нуждаят от футболиста на Челси.

Информацията обаче гласи, че Вернер отново може да стане актуален за Байерн. Това ще се случи, ако суперзвездата Роберт Левандовски откаже да поднови договора си. Настоящият контракт на поляка изтича през лятото на 2023 година, а до момента Леви не е дал индикации, че иска да смени клуба. Дори да се стигне до такъв развой първата опция за заместник на голмайстора ще е Ерлинг Халанд. Ако привличането на норвежеца е невъзможно, то тогава баварците ще се насочат към Вернер.

Германският национал изживява трудни дни в Челси. Той се присъедни към отбора през лятото на 2020 година, но така и не съумява да разгърне целия си потенциал.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.