Защитникът Йосип Станишич каза, че не е сигурен дали ще се завърне в Байерн Мюнхен през лятото след наем цял сезон в лидера в Бундеслигата Байер Леверкузен.

Агентът на Станишич Дитер Хьонес потвърди, че Леверкузен няма опция да направи трансфера постоянен, но Станишич остави бъдещето си открито преди мача на Байер от Лига Европа срещу Карабах по-късно днес.

"Какво ще се случи след лятото все още не се знае. Сегашната ситуация показва, че трябва да се върна. Но футболът е бързо развиващ се бизнес. Ще видим", каза футболистът, цитиран от ДПА.

Роденият в Мюнхен 23-годишен бранител премина в Байер Леверкузен, за да получава повече игрово време, отколкото в Байерн. Той имаше трудно начало, но пълни 90 минути в осем от последните им девет мача и отбеляза първия си гол при победата с 3:0 над Байерн през февруари.

"Разбира се, че съм доволен. Ще излъжа, ако кажа не", заяви Станишич.

Байер Леверкузен няма загуба във всичките си 36 мача през сезона до момента, води в Бундеслигата с 10 точки, достигна до полуфиналите за Купата на Германия и се бори за място на четвъртфиналите в Лига Европа срещу Карабах след равенство 2:2 в Азербайджан миналата седмица./ БТА