Треньорът на Байерн - Юлиан Нагелсман, коментира победата с 3:0 над Байер Леверкузен. Той е на мнение, че отборът е реагирал добре на последните резултати. 

"Бяхме далеч по-ефективни от миналите мачове. Не винаги играехме зле в предишните срещи, но резултатите ги нямаше. Отборът реагира добре на последните резултати. Сега се надяваме да затвърдим тази игра в Шампионската лига през следващата седмица", коментира Нагелсман. 

"Пуснахме Мане отляво в последните мачове, за да го вкараме в ритъм. Игра добре и вкара гол. Упамекано и Де Лихт играха много добре в защита днес. Допуснахме само една по-сериозна опасност. Когато видя момчетата да се радват на отбранителните си действия, това е страхотно. Тези действия са по-важни за мен от головете". 

"Победата винаги е важна, сега беше още по-важна с оглед последните резултати. Напоследък се изписа доста - включително и за отношенията между треньорския щаб и отбора. Имам добро усещане за това дали играчите ме харесват или не, защото не всички трябва да ме харесват. Когато виждам как играхме сега, съм много доволен". 

"Ранният гол ни помогна. Нашата контрапреса беше много силна", добави Нагелсман.