Германският шампион Байерн Мюнхен са доста притеснени относно състоянието на двама от ключовите си играчи - Мануел Нойер и Лерой Сане, съобщава Bild. Вратарят все още се възстановява след контузията си, получена по време на лагера с националния отбор. Нойер все още не е подновил тренировките с тима и е провел само едно занимание без топка.

Въпреки че то е било по-интензивно, завръщането на опитния 38-годишен страж срещу Хайденхайм през уикенда е малко вероятно, като той пропусна и дербито с Борусия Дортмунд в миналия кръг .Мачът срещу Арсенал във вторник е много по-важен за Нойер и за Байерн, като баварците се надяват вратарят да е готов за мача с „артилеристите“.

Доста по-притеснително е състоянието на крилото Лерой Сане. Футболистът не успя да вземе участие в днешната тренировка на отбора и работи само индивидуално заедно с Кингсли Коман. Сане не успя да издържи на темпото и напусна терена след 20 минути. Неговото участие срещу Хайденхайм също изглежда много малко вероятно, като ще се преценява тепърва състоянието му за мача с Арсенал.