Байерн Мюнхен може да се опита да привлече крилото на Тотнъм Хюн-Мин Сон през лятото в опит да се подсили в тази част на терена. 26-годишният кореец реализира страхотен индивидуален гол срещу Челси при победата с 3:1 на "шпорите" в последния кръг на Висшата лига. Той е много енергичен, създава редица опасности и е преди всичко отборен състезател - все качества, от които Байерн се нуждае в момента.

Според италианския сайт Calciomercato немския гранд е "силно заинтересован" да подпише с играча. Ариен Робен и Франк Рибери карат вероятно последния си сезон в Мюнхен, а Кингсли Коман често страда от контузии, което ограничава вариантите за баварците по крилата. Те вече изостават на 9 точки от Борусия Дортмунд след поредната си издънка в Бундеслигата - 3:3 у дома срещу предпоследния Фортуна Дюселдорф.

Трансфер на Сон обаче няма да излезе никак евтино, тъй като той наскоро подписа нов дългосрочен договор с Тотнъм. Кореецът е вкарал 50 гола за лондончани, откакто се присъедини към отбора през 2015 г. от Байер Леверкузен за сумата от 18 млн. евро.